loading
Kerex-Óbuda Uszodatechnikai Kft.
logo
 Kezdőoldal
 KezdőoldalTermékekÁrajánlatkérésMedence kalkulátorÁrlista 2019Medence ABCWellness ABCSzolgáltatásainkFotógaléria
 KezdőoldalTermékekÁrajánlatkérésMedence kalkulátorÁrlista 2019
Medence ABCWellness ABCSzolgáltatásainkFotógaléria

Infrakabin

 

A hagyományos forró légfürdőkben (finn szauna, gőzfürdő) a levegőt fűtjük, és a felfűtött levegő melegíti fel bőrfelületünket. Az infratechnológiában a látható fénynél nagyobb hullámhosszú elektromágneses sugárzást alkalmazzuk. Az infravörös sugárzásnak köszönhetjük elsősorban a nap melegítő hatását is a földön. Az infravörös sugárzás mélyen behatol a szervezetünkbe és belülről fűti azt. Segíti a bőr alatti zsírszövetekben lerakódott nehézfémek, fölösleges ásványi sók, salakanyagok, stb. hatékony kiválasztását és eltávolítását. Az infrakabinban bekövetkező izzadás során 3-4 szer több az immunrendszert gyengítő károsanyag távozik a szervezetünkből, mint a forró levegőjű szaunákban.

Az infrakabinok előnye a kis alapterület, a családi szaunákhoz képest kisebb áramfogyasztás. A legtöbb infrakabin mindössze 1-2 ülőhelyes.

Gyakori igény, hogy a kétféle szaunázási módot lehetőség szerint kompromisszummentesen ötvözzük. Tény, hogy az infrakabinokat az orvosok természetgyógyászok, kozmetikusok, fittness és egészséges életmód szakértők stb. jótékony terápiás termék gyanánt dicsőítik, viszont a forró levegőjű szaunák kultusza sem hanyatlott, sőt napjaink Európájában a hagyományos szaunázás soha nem látott reneszánszát éli. Épülő és átalakítás alatt álló otthonok egyre szükségszerűbb tartozéka a finn típusú szauna, és a mélymeleg terápiás infrakabin, vagy mindkettőnek a hely, és költségkímélő ötvözete, a kombikabin. Kombikabinjainkat, mely a szauna és infra üzemmód alternatív használatát biztosítja, a többi szaunatípusainkhoz hasonlóan méretre gyártjuk és lapraszerelten kiszállítva fél nap alatt telepítjük!


Copyright ©2021 • Uszodatechnikai Webáruház
Powered by Kerex-Óbuda Uszodatechnikai Kft.