loading
Kerex-Óbuda Uszodatechnikai Kft.
logo
 Kezdőoldal
 KezdőoldalTermékekÁrajánlatkérésMedence kalkulátorÁrlista 2019Medence ABCWellness ABCSzolgáltatásainkFotógaléria
 KezdőoldalTermékekÁrajánlatkérésMedence kalkulátorÁrlista 2019
Medence ABCWellness ABCSzolgáltatásainkFotógaléria
Nyomtatható változat

Mobil medencék

 

A fürdőszezon kezdetén a hipermarketek és barkácsáruházak kínálatában széles méretválasztékban feltűnnek előregyártott, dobozolt, gépészettel ellátott úszómedencék, jellemzően jóval kedvezőbb árakon, mint amennyiért a szakcégek kínálják hasonló méretű medencéiket. Sok vevőnek ennyi elég is ahhoz, hogy az áruházi medence mellett döntsön, a vásárolt medence műszaki képességei pedig csak később derülnek ki a számára. Ilyenkor egyfajta kényszerpályán újabb és újabb kiadások merülnek fel, és végsősoron annyit áldoz a medencére, mintha vett volna egy "rendeset".
Tapasztalataink szerint az áruházak a vevőket nem tájékoztatják arról, hogy a portéka egynyári termék. Gondos kezek között az élettartamuk két-három évre nőhet, de ez még mindig kevés ahhoz, hogy komolyabb beruházások által fixen beépítsük, kertünk szerves részévé tegyük. Azon túl, hogy az alkalmazott anyagok időtállósága, teherbírása csekélynek mondható, a vízkezelés szempontjából fontos egységek teljesítménye még kis terhelés esetén is csak súrolja az elégségest. Vízalatti porszívózást pedig gyakorlatilag nem lehet végezni velük.
Olyan vevők elégedettségét tudják megnyerni ezek a termékek, akiknek rövidtávú igényeik vannak, és az esztétikai szempontok nem fontosak számukra. Ugyan a medence építés témakörében járunk, de az említett medencék tulajdonosainak semmiképpen sem javasoljuk, hogy ezeket a medencéket földbe süllyesszék, bebetonozzák. A legjobb, ha teraszon, vagy egy lebetonozott területen szerelik össze őket.

Néhány típus elérhető cégünk kínálatában is, az áruházak árfekvésében. Az elszánt vevőket tehát ki tudjuk szolgálni, sőt az összeszereléssel és medence kezeléssel kapcsolatos, valóban hasznos tanácsokkal is tudjuk segíteni.


Copyright ©2021 • Uszodatechnikai Webáruház
Powered by Kerex-Óbuda Uszodatechnikai Kft.