loading
Kerex-Óbuda Uszodatechnikai Kft.
logo
 Kezdőoldal
 KezdőoldalTermékekÁrajánlatkérésMedence kalkulátorÁrlista 2019Medence ABCWellness ABCSzolgáltatásainkFotógaléria
 KezdőoldalTermékekÁrajánlatkérésMedence kalkulátorÁrlista 2019
Medence ABCWellness ABCSzolgáltatásainkFotógaléria
Nyomtatható változat

Fémpalástos fólia burkolatú medence

 
A fém vázú medence építésének több évtizedes hagyományai vannak, az egyik legkedvezőbb ár-érték arányú medence építési mód. Sajnos az elmúlt évtizedben a hasonló szerkezetű, föld felett telepíthető (mobil) medencék alaposan lerombolták ennek a technológiának a megítélését. A mobil medencék nagyon kedvező ára silány minőséggel és rövid élettartammal párosul, ezzel szemben a hagyományos földbe süllyeszthető fémpalástos medencék szerkezete 20-25 évet, fólia burkolata 10-15 évet is kibír. Ennek oka a kellően vastag, tüzihorganyzott acél palástlemez, a vastagabb, UV-álló fóliabélés.

A fémpalástos medencék általunk forgalmazott családja "kör", "nyolcas" vagy "ovális" alakban kapható, viszonylag széles méretválasztékban, kétféle vastagságú fóliabéléssel. A medencék mélysége 120 vagy 150 cm. Ezekben a medencékben lépcsőt, ülőpadot, eltérő vízmélységet nem lehet kialakítani.

A medenceszerkezet tartozékai:
  • Tüzihorganyzott acél palástlemez (várható élettartam: 20-25 év)
  • PVC alapanyagú, UV stabilizált 0,6-0,8 mm vastag konfekcionált fóliabélés (élettartam: 10-15 év).
  • Alsó és felső merevítő profilsinek.

  • A fémpalástos medencék építőmesteri munkái (földmunkák, betonmunkák) nem igényelnek speciális felkészültséget, ezért ezek a munkák az általunk biztosított dokumentáció alapján akár házilag, vagy medenceépítésben kevésbé jártas kivitelezők által is elvégezhetők, kedvezőbbé téve a költségvetést.


    Copyright ©2021 • Uszodatechnikai Webáruház
    Powered by Kerex-Óbuda Uszodatechnikai Kft.