loading
Kerex-Óbuda Uszodatechnikai Kft.
logo
 Kezdőoldal
 KezdőoldalTermékekÁrajánlatkérésMedence kalkulátorÁrlista 2019Medence ABCWellness ABCSzolgáltatásainkFotógaléria
 KezdőoldalTermékekÁrajánlatkérésMedence kalkulátorÁrlista 2019
Medence ABCWellness ABCSzolgáltatásainkFotógaléria

Szállítás szabályai

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését webáruházunkon keresztül eljuttatja hozzánk. Rendeléséről visszaigazolást küldünk e-mailben. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik.

A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerül feltüntetésre.

A szállítás módja és költségei

Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási költséget és az áru átvételekor fizetendő összeget. Webáruházunkban a megrendelt termékek átvételére többféle lehetősége van:

 • Személyes átvétel üzleteinkben - Jellezzük Önnek e-mailben, ha a megrendelt termékek megérkeztek az Ön által megjelölt üzletünkbe, és ott átveheti azokat.

 • Kézbesítés futárszolgálattal - A futárszolgálat (Royal-Futár) mindenkori díjszabása alapján meghatározott szállítási költséget kell fizetnie.

  Futárszolgálat díjszabása
  SúlySzállítási költség
  0.0-3.0 kg2.060,-Ft
  3.1-5.0 kg2.210,-Ft
  5.1-10.0 kg2.390,-Ft
  10.1-15.0 kg2.640,-Ft
  15.1-20.0 kg2.970,-Ft
  20.1-25.0 kg3.330,-Ft
  25.1-30.0 kg3.870,-Ft
  30.1 kg felett3.870,-Ft
  +100,-Ft/kg

  A kiválasztott termékeket a rendelés visszaigazolását követően általában 2-5 munkanapon belül kézhez veheti.

 • Ingyenes házhozszállítás munkatársaink által - Ha egyéb tevékenységeink folytán az Ön által megadott szállítási cím közelében járunk, a megrendelt termékeket díjmentesen kiszállítjuk. Ebben az esetben a szállítási határidőt a megrendelés időpontjában nem tudjuk garantálni, a szállítás időpontját munkatársaink egyeztetik Önnel elérhetőségein.

Fizetés

Üzleteinkben történő áruátvétel esetén az átvételekor készpénzben vagy bankkártyával tud fizetni. Postai vagy futárszolgálat által történő kézbesítés esetén az áru átvételekor készpénzben kell fizetnie a szállítónak, a szállítási költséggel együtt. Ha nem szeretne készpénzben fizetni, lehetősége van a megrendelés összegének banki átutalással előre történő fizetésére is. Ebben az esetben a megrendelés visszaigazolása szerinti összeget kell elutalnia részünkre. A megrendelt áruk kézbesítését a vételár összegének számlánkra történő beérkezése után teljesítjük

Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
"... 4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől 14 napon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. (3) Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja. (4) Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta. (5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszeru használatából eredő kárának megtérítését. ..."

Szavatosság

- 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről.
- 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről (a szavatosságra és a jótállásra vonatkozó szabályok).

Linkek

- Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
- MKEH
- Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE)


Copyright ©2019 • Uszodatechnikai Webáruház
Powered by Kerex-Óbuda Uszodatechnikai Kft.