loading
Kerex-Óbuda Uszodatechnikai Kft.
logo
 Kezdőoldal
 KezdőoldalTermékekÁrajánlatkérésMedence kalkulátorÁrlista 2019Medence ABCWellness ABCSzolgáltatásainkFotógaléria
 KezdőoldalTermékekÁrajánlatkérésMedence kalkulátorÁrlista 2019
Medence ABCWellness ABCSzolgáltatásainkFotógaléria

Szolgáltatásaink

 Uszodatechnikai és wellness berendezések kiskereskedelme
Egy budapesti és egy székesfehérvári üzletben várjuk vásárlóinkat és érdeklődőinket. Üzleteinkben raktárról tudjuk biztosítani a legszükségesebb medence alkatrészeket, tartozékokat, szaunák és gőzkabinok gépészeti berendezéseit, tartozékait. A kevésbé gyakori termékek is általában néhány napon belül rendelkezésére állnak, köszönhetően cégünk központi nagykereskedelmi raktárában elérhető termékkészleteknek. Kapcsolatban vagyunk a legfontosabb európai és európán kívüli gyártókkal és forgalmazókkal, így viszonylag rövid határidővel tudjuk beszerezni a nem készletezett termékeket is.
Webáruházunkban kínálatát folyamatosan bővítjük, a bővülő termékkínálat mellett igyekszünk minél több, termékeinkkel kapcsolatos információt elérhetővé tenni, annak érdekében hogy megkönnyítsük Önnek a választást. Ha az Önt érdeklő terméket mégsem találná meg webáruházunkban, írjon nekünk email-t, hogy segítségére lehessünk.

Szaktanácsadás
Egy medence, vagy házi wellness kialakítása mindenképpen komoly, átgondolt beruházást igényel. Javasoljuk, hogy mielőtt belevágna, látogasson el hozzánk, és szánjon némi időt egy teljesen ingyenes - Önre nézve semmilyen kötelezettséggel nem járó - konzultációra szakembereinkkel. Tapasztalatainkat megosztjuk Önnel, és segítünk elképzeléseit, a műszaki és a pénzügyi szempontokkal összefésülni. A kapcsolódó szakiparok számára fontos információkat, helyigényeket, szükséges méretek, elrendezési elképzeléseket legjobb tudásunk szerint megosztjuk Önnel.

Helyszíni felmérés
Pontos árajánlat készítéshez, szerződéshez, határidők kalkulációjához szükséges ismernünk a helyszín adottságait, a telepítés körülményeit. Tehát, mihamarabb találkozzunk a helyszínen!

Tervezés
2008 január elseje óta a privát kerti medencékre nem kell építési engedélyt kérni, tehát az adminisztrációs ügyintézés némileg egyszerűbbé vált. A gondos tervezés, az átgondolt műszaki megoldások papírra vetése azonban sok vitát megelőzhet. Ha több kivitelező kapcsolódik a munkába ez fokozattan érvényes. Mind építészeti (vasalás, betonmunkák), mind gépészeti (víz, villany, fűtés, csatorna) tervezésben állunk megrendelőink rendelkezésére.
Közületeknek (Panziók, szállodák, klubok) az engedélyeztetést az objektum méreteitől függetlenül, le kell folytatniuk. A szükséges dokumentációk elkészítésében állunk az Ő rendelkezésésükre is.

Medence építés, kivitelezés
Kulcsrakész megoldásainkkal Önnek nem kell a különböző szakiparok munkáját koordinálni, elég, ha velünk tartja a kapcsolatot. A kulcsrakész kivitelezés mellett, nem zárkózunk el attól, hogy bizonyos munkanemek, (pl. földmunkák, esetleg a betonmunkák - elsősorban olyan munkák, amelyek nem igényelnek speciális ismereteket) mások kivitelezésében készüljenek. Ilyen esetekben az ő munkájukat segítő dokumentációkat, instrukciókat biztosítjuk számukra, a gördülékeny kivitelezés érdekében szükséges egyeztetéseket lefolytatjuk, igény esetén művezetést is biztosítunk.

Javítás, szervíz
A medence üzemeltetése során keletkező műszaki hibák elhárítása a legtöbb esetben szakembert kíván. A hibajelenség felfedezésekor sok üzemeltető megijed, hogy a víz tönkremegy a hiba villámgyors elhárítása nélkül, ezért ilyen esetekben többnyire gyors beavatkozást várnak szakembereinktől.
Ha valóban veszélybe kerül a vízminőség, vagy egyéb kritikus körülmény indokolja, a javítás idejére lehetőségeink szerint cserekészüléket biztosítunk ügyfeleink számára.

Távfelügyelet
Új és már működő medencék esetében is lehetőséget biztosítunk a rendszer intelligens vezérlőberendezéssel történő ellátására. Ha az is megoldható, hogy a medencegépházba helyi hálózati, vagy internet csatlakozás kerüljön kiépítésre, lehetőség van a medence működésének ellenőrzésére a házi, vagy távoli számítógépen keresztül. Internetes kapcsolat esetén, arra is van lehetőség, hogy a medence működési paramétereit mi is ellenőrizzük, ezáltal a szükséges beavatkozásokat mi kezdeményezzük.

Medence karbantartása
Tapasztalataink szerint sok medencetulajdonosnak komoly kihívást jelent a víz minőségének folyamatos megőrzése. Az ezzel járó terhek, esetleg kudarcok, sok esetben bosszúságot okoznak, a medencét inkább nyűgként élik meg, semmint az örömök és felfrissülés forrását. Nekik ajánljuk szolgáltatásunkat, amelyet megállapodás szerint, heti - kétheti rendszerességgel végzünk és magában foglalja:
  • az üledékek eltávolítását (vízalatti porszívózás),
  • szűrőöblítést (a szűrőberendezésben összegyűlt szennyeződések kiöblítését),
  • vegyszerszintek ellenőrzését, a szükséges vegyszerek adagolását,
  • a gépészet ellenőrzését.
A víz minőségére garanciát vállalunk!

Úszómedencék tavaszi üzembehelyezése, takarítása
A tavaszi üzemindítás a medence tulajdonosoknak általában egy egész hétvégés elfoglaltságot jelent. Ilyenkor a télre kivett szivattyúkat és egyéb berendezéseket vissza kell szerelni a helyükre, a téliesítés kellékeit el kell távolítani a medencéből, le kell takarítani azokat és eltárolni. A legnagyobb feladat azonban a medence felületeinek alapos tisztítása. Ha szívesebben bízná másra ezeket a munkákat, kérje ajánlatunkat.

Úszómedencék téliesítése
A medencék téliesítése különös gondosságot kíván. Friss medencetulajdonosnak mindenképpen ajánljuk, hogy kérjék szakember segítségét az első téliesítés elvégzésében és figyeljék meg a fogásokat.
Természetesen régi medencetulajdonosoknak is állunk rendelkezésre a téliesítési műveletek elvégzésésében.

Copyright ©2021 • Uszodatechnikai Webáruház
Powered by Kerex-Óbuda Uszodatechnikai Kft.